O meni

O meniDobro došli na moje stranice!

Ja sam Dora Fila Butković, profesorica engleskog i njemačkog jezika, turistička vodičica i konferencijska prevoditeljica.

ZagrebTalks najbolje opisuje sve čime se bavim. Budući da jednako volim predavati jezike, voditi turiste po svom gradu i prevoditi, 2007. godine sam se odlučila osamostaliti i postati mala poduzetnica.

Jako volim Zagreb i još za vrijeme studija počela sam se baviti turističkim vođenjem. Danas, nakon gotovo deset godina, u ponudi imam različite tematske razglede, koji su rezultat mog rada, istraživanja i ljubavi prema gradu.

Vjerujem da svatko uz malo volje i pravi pristup može savladati strani jezik. Moja se nastava temelji na individualnom pristupu    svakom polazniku i njegovim potrebama… bez obzira na to radi li se o gašenju požara prije ispita u školi ili izradi prezentacije za konferenciju…. I sve to u dobroj atmosferi i uz puno smijeha…

Još od početka studija na Filozofskom fakultetu želja mi je bila baviti se konferencijskim prevođenjem. 2007. godine pružila mi se prilika da završim Poslijediplomski stručni studij konferencijskog prevođenja u Centru za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu. Danas sam konferencijska prevoditeljica za engleski jezik s akreditacijom za rad u EU institucijama.

Obratite mi s povjerenjem ukoliko trebate neku od mojih usluga. Bit će mi zadovoljstvo surađivati s Vama!